Nehéz ideális helyszínt találni egy eseménynek, legyen az családi vagy céges. Hisz passzolnia kell az esemény stílusához, fontos hogy egyedi hangulata legyen, és jó ha van pár programlehetőség is. A sárospataki Cuvée Rendezvényház atmoszférája elsőre magával ragad. A poétikus terasz és kert, a belső terek modern melegsége mindenkit elsőre megfog. A ház felszereltsége, és a kapcsolódó lehetőségek pedig ideális rendezvényhelyszínné teszik, legyen szó konferenciáról, üzleti találkozóról, céges csapatépítőről vagy családi rendezvényről.

nagyterem

100 nm-es termünkben a faburkolatok bensőséges hangulata dominál, ötvözve a modernséget az egész házra jellemző meghittséggel fűszerezett eleganciával. A termet többféleképp is be tudjuk rendezni, valamint igény esetén két részre is bontható. Asztalformától függően 70-90 fő befogadására alkalmas a terem, amely saját alap technikával felszerelt, természetes megvilágítású és légkondicionált.

előtér

Méteres falak és keresztboltozatos folyosók határozzák meg a fogadó tér hangulatát. Ez egészül ki a híres sárospataki festőművész, Bertha Zoltán, Üvegvilág című festményével, amit kicsit újragondoltunk. A 60 nm-es teret kis beugrók, oldalfolyosók jellemzik. Rendezvényeken könyöklőkkel, italpultokkal egyedi hangulatú előtérként szolgál. 

kert

A belső terek kiegészülnek egy terasszal és egy kétszintes hangulatos kerttel. Az alsó kert helyszíne lehet kisebb, elszeparált megbeszéléseknek, játékoknak. A felső szint kiegészítheti a beltéri programokat, de akár egy grillpult is megoldható, ha tréninget egy vacsorával vagy bulival szeretnénk befejezni.

dűlők és dűlőbisztró

A Cuvée Rendezvényház helyszínei csapatépítő tréningek esetén kiegészülnek a Harsányi Pincészet szőlőterületeivel és Bisztrójával. Lehetőség van olyan kombinált programok lebonyolítására, ahol a csapatépítő egyik fele a Rendezvényházban valósul meg, a másik pedig a Harsányi Dűlőbisztróban, illetve a dűlőkben, szőlőterületeken. Rengeteg programelemmel tudjuk így gazdagítani a tréningeket.

szolgáltatások

sarospatak rendezvenyterem rendezveny bor borkóstolás borvacsora

catering

Alapvető fontosságú egy rendezvényen az ételek minősége. Épp ezért nem bízzuk a véletlenre – eseményeinkre a Harsányi Dűlőbisztró csapata állítja össze a menüt és készíti az ételeket.  A Bisztró a környék ikonikus helye, amely nem csak a helyiek kedvence, hanem az ország legkülönbözőbb pontjairól érkeznek vendégek, hogy élvezzék a finom ételeket és borokat, a csodás panorámát, és a vendégszeretet.  A Bisztró csapata a helyi hagyományokat és a külföldi trendeket felhasználva álmodja meg és készíti el a rendezvények ételeit.  Minden programra személyre szabott ajánlatot készítünk, hisz minden vendég más stílusú, minden vendégsereg más jellegű ételeket szeret. Természetesen kiszolgáljuk a különleges kéréseket – nem jelenthet gondot a vegán, gluténmentes, paleo és egyéb speciális étrend figyelembe vétele. 

ajánlatkérés

GALÉRIA

VIRTUÁLIS TÚRA