Nehéz ideális helyszínt találni egy eseménynek, legyen az családi vagy céges. Hisz passzolnia kell az esemény stílusához, fontos hogy egyedi hangulata legyen, és jó ha van pár programlehetőség is. A sárospataki Cuvée Rendezvényház atmoszférája elsőre magával ragad. A poétikus terasz és kert, a belső terek modern melegsége mindenkit elsőre megfog. A ház felszereltsége, és a kapcsolódó lehetőségek pedig ideális rendezvényhelyszínné teszik, legyen szó konferenciáról, üzleti találkozóról, céges csapatépítőről vagy családi rendezvényről.

nagyterem

100 nm-es termünkben a faburkolatok bensőséges hangulata dominál, ötvözve a modernséget az egész házra jellemző meghittséggel fűszerezett eleganciával. A termet többféleképp is be tudjuk rendezni, valamint igény esetén két részre is bontható. Asztalformától függően legfeljebb 60-80 fő befogadására alkalmas a terem, amely saját alap technikával felszerelt, és légkondicionált. Téli esküvőkön a cserépkályha tovább fokozhatja a hangulatot.

előtér


Méteres falak és keresztboltozatos folyosók határozzák meg a fogadó tér hangulatát. Ez egészül ki a híres sárospataki festőművész, Bertha Zoltán, Üvegvilág című festményével, amit kicsit újragondoltunk. A 60 nm-es teret kis beugrók, oldalfolyosók jellemzik. Itt kapott helyet Enotékánk, de rendezvényeken könyöklőkkel, italpultokkal egyedi hangulatú előtérként szolgál. 

kert


A festői környezet remek helyszín esküvőkhöz. Kilátás nyílik a Bodrog árterére és a sárospataki Református Templomra. Sokan élnek a lehetőséggel, hogy a szertartást is a kétszintes kertben tartsák. A catering kínálat kiegészíthető egy kültéri grillpulttal. A napsütéses teraszon koktélpartit vagy borkóstolót is tudunk tartani a vendégeknek.

szolgáltatások

catering

Alapvető fontosságú egy rendezvényen az ételek minősége. Épp ezért nem bízzuk a véletlenre – eseményeinkre a Harsányi Dűlőbisztró csapata állítja össze a menüt és készíti az ételeket.  A Pethő Tamás vezette Bisztró a környék ikonikus helye, amely nem csak a helyiek kedvence, hanem az ország legkülönbözőbb pontjairól érkeznek vendégek, hogy élvezzék a finom ételeket és borokat, a csodás panorámát, és a vendégszeretet.  A Bisztró csapata a helyi hagyományokat és a külföldi trendeket felhasználva álmodja meg és készíti el a nagy esemény ételeit.  A rendezvényekre személyre szabott ajánlatot készítünk, hisz minden vendég más stílusú, minden vendégsereg más jellegű ételeket szeret. Természetesen kiszolgáljuk a különleges kéréseket – nem jelenthet gondot a vegán, gluténmentes, paleo és egyéb speciális étrend figyelembe vétele. 

ajánlatkérés

GALÉRIA

VIRTUÁLIS TÚRA