Először is gratulálunk az eljegyzésetekhez! Tudjuk mennyi idegeskedéssel jár a szervezés, az ideális helyszín megtalálása vagy a megfelelő esküvői menü kitalálása. Hisz a legfontosabb dolog, hogy a nagy napon minden úgy történjen, ahogy megálmodtátok!

Rendezvényházunk varázslatos kerthelyiségével nem mindennapi helyszínt biztosít bohém, rusztikus, vintage, romantikus és eklektikus stílusú esküvők megtartásához. A cateringet a gasztronómiában magas színvonalat képviselő Harsányi Dűlőbisztró szakavatott csapata biztosítja.

Hazánkban nincsenek nagy távolságok, így bátran igazíthatjátok az elképzeléseiteket az esküvői helyszín adottságaihoz. A vendégeket lenyűgözhetjük egy vidéki helyszín által felsorakoztatott bámulatos lehetőségekkel. Szükség esetén szállást is tudunk biztosítani a vendégeknek a Retel Vitéz Panzióban.

A Cuvée fényét tovább emeli a kert végén folyó Bodrog és az épület szomszédságában található Református Templom. A ház alatti borospince az esküvő alatt is látogatható, a helyben kapható Harsányi Pincészet kiváló borai pedig nélkülözhetetlen elemei a jegyes pár asztalának. A gasztronómiában magas színvonalat képviselő Harsányi Dűlőbisztró szakavatott személyzetének részvételével történik a rendezvény lebonyolítása.

nagyterem

100 nm-es termünkben a faburkolatok bensőséges hangulata dominál, ötvözve a modernséget az egész házra jellemző meghittséggel fűszerezett eleganciával. A termet többféleképp is be tudjuk rendezni, valamint igény esetén két részre is bontható. Asztalformától függően 70-90 fő befogadására alkalmas a terem, amely saját alap technikával felszerelt, természetes megvilágítású és légkondicionált.

előtér

Méteres falak és keresztboltozatos folyosók határozzák meg a fogadó tér hangulatát. Ez egészül ki a híres sárospataki festőművész, Bertha Zoltán, Üvegvilág című festményével, amit kicsit újragondoltunk. A 60 nm-es teret kis beugrók, oldalfolyosók jellemzik. Rendezvényeken könyöklőkkel, italpultokkal egyedi hangulatú előtérként szolgál. 

kert

A belső terek kiegészülnek egy terasszal és egy kétszintes hangulatos kerttel. Az alsó kert helyszíne lehet kisebb, elszeparált megbeszéléseknek, játékoknak. A felső szint kiegészítheti a beltéri programokat, de akár egy grillpult is megoldható, ha tréninget egy vacsorával vagy bulival szeretnénk befejezni

szolgáltatások

sarospatak rendezvenyterem rendezveny bor borkóstolás borvacsora

Rendezvényházunk számos esküvői szolgáltatóval áll partnerségi kapcsolatban, így akár esküvőtök teljes szervezését is ránk bízhatjátok! Egyedi ajánlatot és bővebb információt az info@cuveehaz.hu címen, vagy a +36 20/226-9568 telefonszámon kérhettek!

catering

Alapvető fontosságú egy rendezvényen az ételek minősége. Épp ezért nem bízzuk a véletlenre – eseményeinkre a Harsányi Dűlőbisztró csapata állítja össze a menüt és készíti az ételeket.  A Bisztró a környék ikonikus helye, amely nem csak a helyiek kedvence, hanem az ország legkülönbözőbb pontjairól érkeznek vendégek, hogy élvezzék a finom ételeket és borokat, a csodás panorámát, és a vendégszeretet.  A Bisztró csapata a helyi hagyományokat és a külföldi trendeket felhasználva álmodja meg és készíti el a rendezvények ételeit.  Minden programra személyre szabott ajánlatot készítünk, hisz minden vendég más stílusú, minden vendégsereg más jellegű ételeket szeret. Természetesen kiszolgáljuk a különleges kéréseket – nem jelenthet gondot a vegán, gluténmentes, paleo és egyéb speciális étrend figyelembe vétele. 

ajánlatkérés

GALÉRIA

VIRTUÁLIS TÚRA

Eszközbérlés

Lehetőséget biztosítunk esküvői eszközök bérlésére, hogy a legapróbb részlet is tökéletes legyen bárhova is álmodd meg életed egyik legfontosabb napját. Csak válaszd ki a listából, hogy mire van szükséged és kérj egyedi ajánlatot.