Először is gratulálunk az eljegyzésetekhez! Tudjuk mennyi idegeskedéssel jár a szervezés, az ideális helyszín megtalálása vagy a megfelelő esküvői menü kitalálása. Hisz a legfontosabb dolog, hogy a nagy napon minden úgy történjen, ahogy megálmodtátok!

Rendezvényházunk varázslatos kerthelyiségével nem mindennapi helyszínt biztosít bohém, rusztikus, vintage, romantikus és eklektikus stílusú esküvők megtartásához. A cateringet a gasztronómiában magas színvonalat képviselő Harsányi Dűlőbisztró szakavatott csapata biztosítja.

Hazánkban nincsenek nagy távolságok, így bátran igazíthatjátok az elképzeléseiteket az esküvői helyszín adottságaihoz. A vendégeket lenyűgözhetjük egy vidéki helyszín által felsorakoztatott bámulatos lehetőségekkel. Szükség esetén szállást is tudunk biztosítani a vendégeknek a Retel Vitéz Panzióban.

A Cuvée fényét tovább emeli a kert végén folyó Bodrog és az épület szomszédságában található Református Templom. A ház alatti borospince az esküvő alatt is látogatható, a helyben kapható Harsányi Pincészet kiváló borai pedig nélkülözhetetlen elemei a jegyes pár asztalának. A gasztronómiában magas színvonalat képviselő Harsányi Dűlőbisztró szakavatott személyzetének részvételével történik a rendezvény lebonyolítása.

nagyterem

100 nm-es termünkben a faburkolatok bensőséges hangulata dominál, ötvözve a modernséget az egész házra jellemző meghittséggel fűszerezett eleganciával. A termet többféleképp is be tudjuk rendezni, valamint igény esetén két részre is bontható. Asztalformától függően legfeljebb 60-80 fő között tudunk helyet biztosítani. A terem saját alap technikával felszerelt, és légkondicionált. Téli esküvőkön a cserépkályha tovább fokozhatja a hangulatot.

előtér

Méteres falak és keresztboltozatos folyosók határozzák meg a fogadó tér hangulatát. Ez egészül ki a híres sárospataki festőművész, Bertha Zoltán, Üvegvilág című festményével, amit kicsit újragondoltunk. A 60 nm-es teret kis beugrók, oldalfolyosók jellemzik. Itt kapott helyet Enotékánk, de rendezvényeken könyöklőkkel, italpultokkal egyedi hangulatú előtérként szolgál. 

kert

A festői környezet remek helyszín esküvőkhöz. Kilátás nyílik a Bodrog árterére és a sárospataki Református Templomra. Sokan élnek a lehetőséggel, hogy a szertartást is a kétszintes kertben tartsák. A catering kínálat kiegészíthető egy kültéri grillpulttal. A napsütéses teraszon koktélpartit vagy borkóstolót is tudunk tartani a vendégeknek.

szolgáltatások

Rendezvényházunk számos esküvői szolgáltatóval áll partnerségi kapcsolatban, így akár esküvőtök teljes szervezését is ránk bízhatjátok! Egyedi ajánlatot és bővebb információt az info@cuveehaz.hu címen, vagy a +36 20/226-9568 telefonszámon kérhettek!

catering

Az esküvőkre személyre szabott ajánlatot készítünk, hisz minden vendég más stílusú, minden vendégsereg más jellegű ételeket szeret. A cateringet a Harsányi Dűlőbisztró, a környék ikonikus helye biztosítja, amely nem csak a helyiek kedvence, hanem az ország legkülönbözőbb pontjairól érkeznek vendégek, hogy élvezzék a finom ételeket és borokat, a csodás panorámát, és a vendégszeretet.  

Összeállítottunk egy menüsort, hogy tudjatok miből ötletet meríteni.

ajánlatkérés

GALÉRIA

VIRTUÁLIS TÚRA