A csapatépítők sokfélék lehetnek. Van hogy csak a csapat összerázása, a közös élmény átélése a cél, van amikor ez szakmai háttérrel, képzési programmal egészül ki. A sárospataki Cuvée Rendezvényház adottságai, szolgáltatásai és a környék adta lehetőségek bármelyikre alkalmassá teszik.
Nagyterem
A csapatépítők sokfélék lehetnek. Van hogy csak a csapat összerázása, a közös élmény átélése a cél, van amikor ez szakmai háttérrel, képzési programmal egészül ki. A sárospataki Cuvée Rendezvényház adottságai, szolgáltatásai és a környék adta lehetőségek bármelyikre alkalmassá teszik.
előtér
Méteres falak és keresztboltozatos folyosók határozzák meg a fogadó tér hangulatát. Ez egészül ki a híres sárospataki festőművész, Bertha Zoltán, Üvegvilág című festményével, amit kicsit újragondoltunk. A 60 nm-es teret kis beugrók, oldalfolyosók jellemzik. Rendezvényeken könyöklőkkel, italpultokkal egyedi hangulatú előtérként szolgál.
kert
A belső terek kiegészülnek egy terasszal és egy kétszintes hangulatos kerttel. Az alsó kert helyszíne lehet kisebb, elszeparált megbeszéléseknek, játékoknak. A felső szint kiegészítheti a beltéri programokat, de akár egy grillpult is megoldható, ha tréninget egy vacsorával vagy bulival szeretnénk befejezni.
dűlők és dűlőbisztró
A Cuvée Rendezvényház helyszínei csapatépítő tréningek esetén kiegészülnek a Harsányi Pincészet szőlőterületeivel és Bisztrójával. Lehetőség van olyan kombinált programok lebonyolítására, ahol a csapatépítő egyik fele a Rendezvényházban valósul meg, a másik pedig a Harsányi Dűlőbisztróban, illetve a dűlőkben, szőlőterületeken. Rengeteg programelemmel tudjuk így gazdagítani a tréningeket.
szolgáltatások
dűlőtúra
Csapatépítők kedvelt programeleme a terepautózás a szőlődűlőkben. A sárospataki szőlőültetvényekre, vagy akár a Megyer-hegyi Tengerszemhez is el tudjuk fuvarozni a rendezvények résztvevőit. Lehet cél maga a terepautózás, ahol kalandosabban járjuk be a szőlőhegyeket. De lehet kifejezetten dűlőtúra, ahol megállunk a dűlőkben és mesélünk a dűlők sajátosságairól, a szőlészeti folyamatokról.
borkóstolás
Csapatépítők kedvelt programeleme a terepautózás a szőlődűlőkben. A sárospataki szőlőültetvényekre, vagy akár a Megyer-hegyi Tengerszemhez is el tudjuk fuvarozni a rendezvények résztvevőit. Lehet cél maga a terepautózás, ahol kalandosabban járjuk be a szőlőhegyeket. De lehet kifejezetten dűlőtúra, ahol megállunk a dűlőkben és mesélünk a dűlők sajátosságairól, a szőlészeti folyamatokról.
csapatépítő szüret
Minden ősszel lehetősége van a cégeknek, hogy elhozzák kollégáikat egy csapatépítő szüretelésre. A régi szüretek semmivel össze nem hasonlítható hangulatát élhetjük át a Harsányi Pincészet dűlőiben. A szőlőszedés mellett belepillanthatnak a borfeldolgozás folyamatába. Az este zárulhat szüreti bállal, vihetnek mustot a saját szüretelésből, és akár egy cégre logózott palack borral is megajándékozzuk a csapattagokat. A szüreti csomagokat mindig egyedire szabjuk az igények alapján.
környékbeli programok
A saját szolgáltatásaink mellett jó szívvel ajánljuk a környék szolgáltatásait, lehetőségeit. A Zemplén rengeteg kulturális programot kínál. Emellett kalandpark, via ferráta, sajtkóstoló, ecetmúzeum és sok más egyéb kiegészítő elem színesítheti a csapatépítőt. Mi pedig igény esetén segítünk megszervezni.
catering
Alapvető fontosságú egy rendezvényen az ételek minősége. Épp ezért nem bízzuk a véletlenre – eseményeinkre a Harsányi Dűlőbisztró csapata állítja össze a menüt és készíti az ételeket. A Bisztró a környék ikonikus helye, amely nem csak a helyiek kedvence, hanem az ország legkülönbözőbb pontjairól érkeznek vendégek, hogy élvezzék a finom ételeket és borokat, a csodás panorámát, és a vendégszeretet. A Bisztró csapata a helyi hagyományokat és a külföldi trendeket felhasználva álmodja meg és készíti el a rendezvények ételeit. Minden programra személyre szabott ajánlatot készítünk, hisz minden vendég más stílusú, minden vendégsereg más jellegű ételeket szeret. Természetesen kiszolgáljuk a különleges kéréseket – nem jelenthet gondot a vegán, gluténmentes, paleo és egyéb speciális étrend figyelembe vétele.