kóstold meg nálunk zemplént

Nézz körül a Cuvée impozáns előterében, vagy ülj le a kellemes teraszon! Itt olyan Tokaj-hegyaljai kézműves termékekből válogathatsz, amelyek egyenként, és a Harsányi Pincészet boraihoz párosítva is egyaránt megállják a helyüket a helyi gasztronómia világában.

Az ENOTÉKA kifejezés magában rejti az ENOGASZTRONÓMIA, vagyis az italokhoz kapcsolódó gasztronómia termékeinek tárházát.

enotéka kínálat

Enoktékánkban nem csak vásárlásra van lehetőség, hanem meg is lehet kóstolni a termékeket. Ücsörögjön kellemes teraszunkon egy pohár bor vagy frissítő házi szörp mellett! Tekintse meg teljes kínálatunkat!

harsányi pincészet

Az ENOTÉKA kifejezés magában rejti az ENOGASZTRONÓMIA, vagyis az italokhoz kapcsolódó gasztronómia termékeinek tárházát. Nálunk pedig az italokat a Harsányi Pincészet szolgáltatja. A családi pincészet kézműves hagyományokra építve, de a legmodernebb technológiával működik. Négy dűlőből készítenek organikus borokat, melyek mindegyike Sárospatak határában található, a Megyer-hegyi Tengerszem szomszédságában. Ott található a gravitációs technológiával kialakított feldolgozóüzem is, melynek tetején helyet kapott a csodálatos panorámájú és kitűnő konyhájú Dűlőbisztró is.

kóstold meg nálunk zemplént!

A vendég megkóstolhat minden termékünket, de ha csak ajándékot, „vásárfiát” keres, akkor meg is vásárolhatja a nálunk kiállított zempléni finomságokat „pinceáron”  

Minden a borról szól, ahhoz kapcsolódik, legyen az sonka, sajt, kitűnő lekvár, ecet, szörp vagy méz. A kézműves termékek kíséretében más arcukat mutatják pincészetünk remekművei.