Zenével töltjük meg a Cuvée-t!

Esemény dátuma: 2015.08.07.-23.

A nyár egyik legnívósabb zenei fesztiválja, észak-magyarország kulturális–turisztikai– és bor-gasztronómiai komplexitást kínáló, legnagyobb  rendezvénysorozata, a Zempléni Fesztivál köszönt be a Cuvée-be, és fergeteges zenei élményekkel gazdagítja rendezvényházunk közönségét. Lesz itt minden, mi szem, szájnak, és leginkább fülnek ingere!

Nyári programjaink:

Augusztus 7. 

A fesztivál előtt egy kis ízelítő Elsa Valle, kubai énekesnő különleges világából: A Rumba Caliente  együttes elsősorban tradicionális, autentikus kubai hagyományokra, műfajokra (salsa, cha-cha, guaracha, rumba, son) fektet hangsúlyt. Igazi kubai quintett muzsikát fogunk tőlük hallani, szaxofon, fuvola, gitár, bőgő és ütőhangszerek kíséretében. Az élmény magával ragadónak, és felejthetetlennek igérkezik. 

Augusztus 14.

Kubai ritmusok után andalítóbb vizekre evezünk, Kanyó Dávid és Bábel Klára fuvola-hárfa duó lesz vendégünk. Azt est különlegessége, hogy nem csak a fülünket, hanem a hasunkat is "jóllakatjuk". Gasztronómiai utazásra invitáljuk az érdeklődőket Fűszeres Esztivel, a Fűszer és Lélek blog szerzőjével. Eszti elhozza nekünk a nyár ízeit egy csodás grillparty keretében. Kellemes dallamok, ínycsiklandó ételek, és persze egy jó pohár Harsányi, egy tökéletes nyári este összetevői. Kell ennél több?

Augusztus 16.

Adam Brown Angliából érkezik a Cuvée színpadára. A neves gitárművész széleskörű repertoárral örvendeztet meg minket. Hallhatunk nemzetközi tradícionális műveket Spanyolországból, emellett kortárs darabokat Dél-Afrikából, Oroszországból és az USA-ból. Majd a latin-amerikai zene dallamos líraisága és dinamikus összjátéka korbácsolja fel a hangulatot. Adam igazi gitárvirtuóz, nem érdemes kihagyni a varázslatot!

                                                                      

Augusztus 21.

Nyárzáró akkordként újra Elsa Valle csodálatos személyét várjuk a Cuvée-be. Elsa Valle y sus hermanos, a művésznő legújabb zenekara az afro és a kubai zene gyökereit hívja segítségül. Elsa négy zenésztársával kiválóan fuzionálja az afro dallamokat, ritmusokat a jazz stílusjegyeivel. Az afro imák, mágikus, ceremónikus énekek elrepítik a hallgatóságot az afro zene legsötétebb zugába. 

 

Programok igazán izgalmasnak, és feledhetetlennek ígérkeznek, Ön se maradjon le róla!

A Zempléni Fesztivál programjaira június 30.-ig még kedvezményesen lehet  jegyet venni! 

Bezárás

Ajánlatkérés

Ha érdeklődik rendezvényházunk iránt, töltse ki az alábbi kérdőívet, vagy küldjön levelet az info@cuveehaz.hu email címre!

A speciális kívánságokat is igyekszünk teljesíteni, a lenti kérdőív csak a gyorsaságot és az egyszerűséget szolgálja!

Elérhetőségek
A rendezvény

Előzetes és/vagy helyszíni regisztráció Dekoráció Speciális hang- és fénytechnika Pulpitus Színpad Tolmács fülke és berendezés Indoor és Outdoor programszervezés Idegenvezető Egyéb