Tavaszi acapella a Cuvéeben - Octovoice

Esemény dátuma: 2015.04.11.

Koncertsorozatunk harmadik állomásán április 11-én az Octovoice énekegyüttes lép fel.

Időpont: 2015.04.11. szombat 18:00

Helyszín: Cuvée Rendezvényház, 3950 Sárospatak Kossuth Lajos út 25.

Jegyár: 2.990 Ft
Bérlet ár: 9.900 Ft
Jegyek és bérletek válthatók a sárospataki Tourinform Irodában, illetve on-line rendelhető info@cuveehaz.hu e-mail címen.

Limitált számban kedvezményes jegyet biztosítunk diákok, illetve hallgatók számára. A sárospataki Tourinformban bemutatott diákigazolvánnyal 990 Ft-ért vehetnek jegyet az iskolás érdeklődők.

A könnyed tavaszi szombat esti szórakozásról 8 rendkívül tehetséges fiatal énekes gondoskodik. 1998 óta dolgoznak együtt, kezdetben különböző klasszikus korok kórusműveit adták elő, majd két évvel később megújították repertoárjukat. A „nehéz” és komoly művek után átváltottak egy könnyedebb stílusra, és elkezdtek a cappella jazz-t énekelni. Ezzel az összeállítással számos médiumban szerepeltek, és igazi országos ismertséget vívtak ki maguknak. Ennek a sikernek köszönhetően 2005-ben, és 2007-ben is lehetőségük nyílt saját lemezt készíteni, és kiadni. Ezen a kellemes tavaszi estén felcsendülnek Nat King Cole, Rhonda Play, Otis Redding, és Billy Joel kompozíciói, de a csapat megidéz olyan előadókat is, mint Frank Sinatra, vagy a Beatles. Az est vidám swinggel, vérpezsdítő blues-sal, és andalító jazz dallamokkal fog kiteljesedni. Könnyedség és a jókedv garantált.

Az együttes tagjai:

Geiger Kinga
Sapszon Orsolya
Bódis Anikó
Pintér Mónika
Geiger György
Kálmán Tamás
Selmeczi János
Pintér Dömötör
 


 

Bezárás

Ajánlatkérés

Ha érdeklődik rendezvényházunk iránt, töltse ki az alábbi kérdőívet, vagy küldjön levelet az info@cuveehaz.hu email címre!

A speciális kívánságokat is igyekszünk teljesíteni, a lenti kérdőív csak a gyorsaságot és az egyszerűséget szolgálja!

Elérhetőségek
A rendezvény

Előzetes és/vagy helyszíni regisztráció Dekoráció Speciális hang- és fénytechnika Pulpitus Színpad Tolmács fülke és berendezés Indoor és Outdoor programszervezés Idegenvezető Egyéb