Pünkösdi Passed koncert!

Esemény dátuma: 2016.05.14.

Passed. Jelentése: előz, áthalad, továbbhalad. Ezzel az árulkodó névvel verbuválódott össze a csapat, és 2014-ben Mesmerize dalukkal szó szerint meg is babonázták az országot. Frissek, fiatalok, törekvők, újítók. Elektronikus, hárfaszóval, lágy énekhanggal megspékelt popzenéjükkel, azóta is sikert sikerre halmoznak, mára már a „nagyszínpadot” is meghódították. Szívhez szóló, eklektikus énjüket pünkösd hosszú hétvégéjén lesz alkalom megismerni. Sárospataki gyökereknek köszönhetően „hazalátogatnak” a srácok, és érettségi időszakában egy kis lazításra, nyárra hangolódásra invitálják a várost és környékét. Lírai dallamok, forró nyári fesztivál feeling … a fiatalok a végletek összehangolásának mesterei, ezzel a zenei kreativítással garantálják a feledhetetlen koncertélményt.

Facebook esemény: itt

Helyszín: Cuvée Rendezvényház, 3950 Sárospatak Kossuth L. út 25.

Időpont: 2016. május 14., 18:00

Jegyár: 1.900 Ft/fő

Jegyfoglalás: info@cuveehaz.hu, 06704426067

Jegyvásárlás: Koncertkezdés előtt a helyszínen, kapunyitás: 17:00

Bezárás

Ajánlatkérés

Ha érdeklődik rendezvényházunk iránt, töltse ki az alábbi kérdőívet, vagy küldjön levelet az info@cuveehaz.hu email címre!

A speciális kívánságokat is igyekszünk teljesíteni, a lenti kérdőív csak a gyorsaságot és az egyszerűséget szolgálja!

Elérhetőségek
A rendezvény

Előzetes és/vagy helyszíni regisztráció Dekoráció Speciális hang- és fénytechnika Pulpitus Színpad Tolmács fülke és berendezés Indoor és Outdoor programszervezés Idegenvezető Egyéb