"Nem is kell más, csak egy szál gitár"

Esemény dátuma: 2015.06.24.

Időpont: 2015. június 24., 18:00-kor

Helyszín: Cuvée Rendezvényház, 3950 Sárospatak Kossuth Lajos út 25.

Jegyek a helyszínen válthatók, a koncert napján. Jegyár: 1.000 Ft/fő.
 

Hello Lányok, Valami van a levegőben, Ugyanúgy hallasz, Nem érinthet meg és még számtalan sláger fűződik a nevéhez, Járai Márk, a Halott Pénz énekese lesz vendégünk a Cuvée-ben. Forró, nyári estén „egyszálgitáros” szóló estjével örvendezteti meg a rendezvényház vendégeit, és érces hangjával tölti be nagytermünk színpadát.

Márk a pécsi egyetemi évei alatt kezdte el a nagyközönség előtt is feltárni tehetségét. Kezdetben „csak” gitározott, de mára már rekedtes, léleksimogató énekhangját is bátran kiereszti. Szólóban legfőképp feldolgozásokkal lép fel, igazán széles repertoárral: Ace of Base-től Rihannán át Cseh Tamásig, minden műfajban kényelmesen mozog. Ennek köszönhetően zeneileg izgalmas estének nézünk elébe, minden zenerajongó biztos lehet benne, hogy életre szóló élményben lesz része. Mély érzésű balladák, könnyed popslágerek akusztikus feldolgozásban lélekemelő formát öltenek.
De reméljük „hazait” is hoz magával és megmutatja milyen az igazi Halott Pénz életérzés.

 

 

Bezárás

Ajánlatkérés

Ha érdeklődik rendezvényházunk iránt, töltse ki az alábbi kérdőívet, vagy küldjön levelet az info@cuveehaz.hu email címre!

A speciális kívánságokat is igyekszünk teljesíteni, a lenti kérdőív csak a gyorsaságot és az egyszerűséget szolgálja!

Elérhetőségek
A rendezvény

Előzetes és/vagy helyszíni regisztráció Dekoráció Speciális hang- és fénytechnika Pulpitus Színpad Tolmács fülke és berendezés Indoor és Outdoor programszervezés Idegenvezető Egyéb